Om Rock Ministeriet Booking Samarbejdspartnere Kontakt
 

Om Rock Ministeriet

Rock Ministeriet er en arrangørforening, der opstod i 2006 i kølvandet på at en anden lokal arrangørforening blev nedlagt.

Foreningens formål er at berige kulturlivet i Horsens med livekoncerter indenfor original pop/rockmusik i alle dens facetter og genrer.

Dette gøres ved at arrangere live koncerter med et miks af lokale amatør bands/kunstnere samt professionelle bands/kunstnere.

Fremtidsvisionen for foreningen er at præsentere de mellemstore danske bands/kunstnere, der ligger mellem stadionkoncerterne i byen og de mindre upcoming bands, der præsenteres på den lille scene i Horsens. Disse kunstneres tourplaner går alt for tit udenom Horsens.

Arrangementerne vil primært foregå på Kulisselageret, men på sigt vil foreningen forsøge med større arrangementer andre steder.

Målet er at arrangere 8 koncerter årligt, fordelt på 4 i forårssæsonen og 4 i efterårssæsonen.

Alle medlemmer i bestyrelsen har alle erfaringer inden for opsætning og afvikling af musik arrangementer, idet et bestyrelsesmedlem i forvejen kommer fra den nedlagte arrangørforening LIVE, og derudover har bestyrelsesmedlemmerne arbejdet som frivillige med afvikling, opsætning og PR i forbindelse med koncerter på henholdsvis KulisseLageret, Spot Festival i Århus og Skanderborg Festival.


Download vedtægter (word-fil, 31kb)
Rock Ministeriet:
Heidi Høgsberg Knudsen, Dennis Rasmussen og Morten Hansen
(Claus Poulsen er ikke med på foto)